Видеодиагностика на канали Бургас

Видеодиагностика на канали Бургас

Услуги за видеодиагностика на канали

Услуги за видеодиагностика на канали – ВиК индустрията не е изостанала от страна на технологичния напредък. Особено когато става въпрос за поправяне на тръби и канализации. Видеоинспекцията на тръбите е инструмент. Много компании го използват, включително и ние от Видеодиагностика на канали Бургас, за да направят ремонта на тръбите лесен, ефективен, и минимално инвазивен процес. Ние използваме широк набор от камери за видеонаблюдение. Намираме проблема и поправяме канализацията на нашите клиенти поради три основни причини:

Стъпки

Първо, видеоинспекцията на тръбите ни позволява да определим корена на проблема с водопровода. Тъй като тръбите са под земята, много компании просто предполагат къде може би се намира проблемът и извършват ремонт. На моменти не е необходимо той да се прави. Ние от Видеодиагностика на канали Бургас използваме видеоинспекция. Утвърждаваме репутацията си на доказан и надежден изпълнител.

На второ място, видеоинспекцията ни позволява да отстраним проблеми с тръбопровода. Правим го без да разкопаваме обширно имуществото на нашите клиенти. Тъй като инспектирането на тръбите на нашите клиенти с помощта на видеокамера ни позволява точно да определим проблема, без да разкопаваме големи площи от земя, нашите клиенти са доволни. Това намалява въздействието на проблема и им спестява пари. Все пак едно нещо, което трябва да имате предвид, е, че след като идентифицираме проблема, може да се наложи да изкопаем малка площ земя, за да го отстраним правилно. Но бъдете сигурни, че щетите върху вашия имот ще бъдат минимални.

Третата и последна полза от използването на видеоинспекция е, че спестявате време и пари. Когато използваме видеокамера, за да идентифицираме проблема във вашата тръбна система, това ще отнеме много по-малко време и разходи, отколкото ръчно изкопаване на земя и намиране на корена на проблема.

Следващият път, когато срещнете проблем с вашите тръби и не искате да похарчите цяло състояние за отстраняване на проблема, обадете ни се без да се колебаете. Свържете се с нас, за да се възползвате от нашата надеждна и достъпна видеодиагностика на канали.

Защо използваме видеодиагностика на канали?

Нашата фирма използва видеодиагностика на канализационни тръби, за да можем успешно да анализираме степента на запушване и стесняване на проходите, което се случва, поради различните видове отлагания. Също така използваме видеодиагностика на каналите за описване в подробен списък на всички пукнатини, деформирани фуги и течащи фуги, за съставяне на комуникационна електрическа схема, за откриване на незаконни кранове.

Как точно се провежда видеодиагностика на канали

Откъде се започва?

Видеодиагностиката на канали е процедура, при която в тръбата се поставя малка видеокамера. Камерата е оборудвана с осветително устройство, специални сензори и предавателно устройство. По време на проверката на канализационната система операторът вижда вътрешните кухини на тръбопровода онлайн. Ако е необходимо, изображението може да се увеличи, за да се разгледа още по-прецизно повредата. Сензорът за изминато разстояние позволява да се определи точното място на повредата.

Резултатът от работата

В резултат на извършеното проучване, ние получаваме сигурни данни за състоянието на тръбата и определяме какъв вид работа трябва да се извърши: промиване, ремонт или подмяна на повредения участък.

Препоръчително е канализационната система да се проверява редовно с камера. След като получат точни данни за състоянието на тръбопровода, специалистите ни за видеодиагностика на канали в Бургас предприемат необходимите мерки своевременно.

Видеодиагностиката на каналите е гаранция за безпроблемна работа на канализационната система.

Видеодиагностика на каналите – как се извършва

Видеодиагностиката се извършва по тръбопроводи с дължина до 50 метра и дълбочина до три метра. Видео оборудването се поставя в запечатан корпус и се захранва по гъвкав кабел. Специалната конструкция позволява на видео оборудването да се предвижва в условия на повишено замърсяване и напълнени с вода комуникации. Диаметърът на изследваната тръба може да бъде от 50 до 2500 мм. Дължината на тръбопровода – до 50 метра. Диагностичната работа  се отличава с висока точност, компактност и мобилност.

Опитните техници на фирмата ни в Бургас ще разгледат задълбочено състоянието на тръбопровода. Видеокамерата е херметически затворена и осигурява високо качество на изображението.

Поръчайте Вашата услуга видеодиагностика на каналите в град Бургас.

Ако имате подписан постоянен договор за поддръжка на системета услугата видеодиагностиката на каналите може да бъде предоставена като бонус например. А  редовното използване на услугата ще Ви позволи да проследите и най-малките промени в работата на системата.