Доставка на вода

Имате нужда от доставка на вода за:

  • Миене на улици
  • Миене на плацове
  • Миене на паркинги
  • Миене на площадки
  • Поливане на градини
  • Поливане на паркове
  • Пълнене на басейни

Доставка на вода и миене на улици(те)

Миенето на улици и булеварди е част от доброто поддържане на града. То спомага за прочистването на праха, който е основен вредител за замърсения въздух в големите градове, където се наблюдава превишаване на допустимите норми за качеството на въздуха: замърсяването с озон, азотен диоксид и прахови частици създават сериозни рискове за здравето ни.

Миене при дъжд? Каква е ползата?

За да се измие мръсотията, преди това тя трябва да се накисне. В дъждовно време, попаднала в асфалта се разкисва и по-лесно се измива. Дъждът единствено покрива праха, а машината го измива и премахва от улиците.

Кои са най-честите замърсители на улиците и булевардите?

Мръсотията най-често попада върху асфалта и тревните площи.Това се случва заради непочистени гуми на камиони и строителна техника. Наслояванията по асфалта и маслата, които остават от автомобилите са сред основните замърсители на улиците и булевардите. Те се премахват с професионалното измиване с водоноски и пръскачки под налягане, които измиват улицата и избутват мръсната вода в канала.

Експерти твъдят, че това е ефективен способ за намаляване на вредните емисии на фини прахови частици, попаднали във въздуха.

3 лесни стъпки, за да се предпазим от замърсения въздух.

  1. Избягвайте трафика и главните булеварди на път за работа;
  2. Ако карате колело, ще бъдете изложени на по-малко замърсен въздух, ако се придържате към обособените пътеки за велосипедисти;
  3. Отдръпвайте се назад от улицата, докато чакате на ключови кръстовища.

При нужда от доставка на вода? За повече ВИК Услуги обърнете се на телефон:0878 777 807

Оценете ни!
[Общо: 5 Оценка: 5]