канализацията

Вашата тоалетна вода кипи. Водата във ваната извира. Канализацията на вашата кухненска мивка издава странни звуци?

Когато сте заети с работа, с отглеждане на деца или дори просто наваксвате любимото си телевизионно предаване, почистването на запушена канализацията обикновено не е нещо, за което хората са развълнувани да отделят време. Но ако имате някой от горепосочените проблеми, има голяма вероятност в близко бъдеще да трябва да почистите страничната си канализация – и в повечето случаи това ще включва и планиране на професионална проверка на канализационната линия.

Симптомите на „мръсна“ или запушена канализация включват:

  • Наводняващ душ
  • Архиви за оттичане на вода
  • Дрънкащи звуци, идващи от канализацията

Много от запушванията са причинени от изхвърляне на грешни неща в тоалетната или канализацията, като памперси, хартиени кърпи, женски продукти, превръзки, мазнини, утайка от кафе или твърде много дебела тоалетна хартия.

Тъй като повечето собственици на жилища не поддържат канализационните си тръби, може също да започнете да изпитвате симптоми на мръсна или запушена тръба поради естественото необработените отпадъчни води.

Стъпките, които трябва да следвате, за да поддържате чиста канализационна тръба:

  • Опитайте се да разрешите проблема с бутало или екологично чист препарат
  • Изключете източника на вода
  • Насрочете подходяща професионална услуга за почистване на канализационни тръби

За да се възстанови в дългосрочен план нормалното функциониране на канализацията, професионалистите препоръчват цялостно саниране на такива проблемни тръби. Извършва се инспекция и оценка на състоянието на канала.

Имате нужда от помощ?

Независимо дали става дума за сериозно запушен канал или се нуждаете от помощ по ВиК въпроси, свързани с Вашата система, екипът ни е тук за да помогне. Не отлагайте при проблем със запушен канал, шахта, сифон, мивка, тоалетна чиния. Това само може да влоши нещата!

Доверете се на нашия опит. Работата ни се отличава с бързина, качество и коректно отношение към всеки наш клиент.

Свържете се с нас на телефон 0878 777 807 за повече ВиК услуги.