Почистване на септични ями Бургас

Почистване на септични ями Бургас

С течение на времето твърдите отпадъци се натрупват във вашия септичен резервоар. Те трябва да бъдат изпомпвани и  правилно изхвърляни. Премахването на отпадъците и почистването на вашата септична яма е ключова стъпка в правилната грижа за системата, тъй като удължава живота на септичното поле. Септичните ями трябва да се изпомпват на всеки 2–5 години. Ние от Почистване на септични ями Бургас предлагаме професионално изпомпване и почистване на септични ями, за да сте сигурни, че вашата система ще функционира правилно през следващите години.

Почистване на септични ями за гр. Бургас, Поморие, Айтос, Карнобат, Черноморец, Крайморие, Созопол, Средец и близките села

Когато вашата септична система не функционира правилно, обадете се на нас от Почистване на септични ями Бургас. Ние предлагаме услуги за диагностика и отстраняване на неизправности, дренаж, почистване на канализационната линия и ремонт и подмяна на септична система. Също така предлагаме проектиране и монтаж на нови септични системи.

УСЛУГИ ЗА ДИАГНОСТИКА И ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕИЗПРАВНОСТИ

Проблемите със септичната система не представляват предизвикателство за нашия опитен екип. Извършваме диагностични прегледи, за да разберем какво причинява запушвания, утайки, натрупване на измет и наслояване на отпадъци във вашата система. След като открием проблема, ние определяме най-доброто решение за отстраняването му. За да опростим ремонта и да предотвратим повреда на озеленената площ, проверяваме плана на вашата система, която показва местоположението на полето за абсорбиране, включително почистването на резервоара.

ПРОЧИСТВАНЕ И ИЗПОМПВАНЕ НА СЕПТИЧНИ КОНТЕЙНЕРИ

Септичните системи разчитат на живи бактерии в септичната яма, за да разграждат битовите отпадъци. Въпреки че можете да използвате почистващи препарати за оттичане в септична система, правете го пестеливо, тъй като почистващите препарати могат да убият бактериите в резервоара. Ние предлагаме професионално почистване на канализации и канализационни линии, както и ремонт и изпомпване на септични ями. Когато имате нужда от нещо, ние знаем правилните начини за опазване на важните бактерии и ще можем да ви помогнем. Не се колебайте да се свържете с нас от Почистване на септични ями Бургас.

СЕПТИЧЕН СИСТЕМЕН ДИЗАЙН, МОНТАЖ И ПОДДРЪЖКА

Тъй като септичните системи са под земята и са извън полезрението, е лесно да се игнорират, докато нещата се объркат. Независимо дали инсталирате чисто нова система или разполагате с по-стара, познаването й  може да ви спести главоболие и разходи.

Когато се нуждаете от подмяна на системата, ние предлагаме проектиране и монтаж на септична яма. Веднъж инсталирана, ние осигуряваме редовна поддръжка на септичната яма, за да предотвратим големи проблеми по линията.

ЗАЯВКА ЗА ИНСПЕКЦИИ ЗА СЕПТИЧНА СИСТЕМА

 

Позволете ни да инспктираме септичната ви система и да споделим професионалното си мнение. Предоставяме инспекции на септични ями за търговски системи, за да сме сигурни, че системата за обезвреждане и пречистване на отпадъчни води работи правилно. Тук можете да научите повече за отводняването на септичните контейнери.