водоноски

Има услуги, за които дори не предполагаме, че съществуват

Специализирани услуги с водоноски - това са регламентирани професионални дейности, при които се доставя вода от точка А до точка Б с ясната идея да се захрани с нужното количество вода даден обект, да се проведат напоителни мероприятия или пък да бъде измит по-мащабен терен.

Вероятно ви заинтригувахме и в следващите редове ще ви представим някои от услугите, които се предлагат от ВиК.net, които включват ползването на водоноски

  1. Измиване с водоноски

Водоноските са транспортни средства с цистерни, които са предназначени за съхранение и превозване на вода. Миене с водоноска се налага, поради някои наистина съществени причини:

  • Силна запрашеност на въздуха;
  • Остатъци от автомобилите по пътната настилка;
  • Много високи температури, които увреждат както асфалта така и автомобилните гуми;
  • Отстраняване на твърди частици (пясък, камъчета, листа и т.нат.)

Измиването на улиците с водоноски си има своите преимущества, а в летните горещини е повече от наложително да се подържа инфраструктурата в добро състояние.

Несъмнено техниката спомага за почистване в големи мащаби, а освен това се контролира времето а провеждане на услугата както и разходваното количество вода. Все пак се търси икономичност и ефективност, а миенето с водоноска наистина се оказва достатъчно добро решение.

2. Транспортиране на топла и студена вода

Водоноските са ефективни при миене на големи терени – това стана ясно от изложената до тук информация. Няма как да пренебрегнем и факта, че това са превозни средства, с чиято помощ лесно може да се транспортира вода до всяка една точка.вода под налягане

Самото извозване може да се наложи поради следните причини:

  • Липса на вода в даден район, застрашено от суша или авария с водопреносната мрежа
  • Напълване на басейни. Има минерални извори, които са в близост до хотелски комплекси, при които транспортирането на лечебната вода може да се извърши с помощта на водоноска
  • При извършване на строителни работи на отдалечени от водоизточник вода
  • Размразяване на съоръжения или обекти. Студените дни са предпоставка за неправилно функциониране на редица съоръжения. С подаването на вода под налягане се разрушава ледения слой и така се осигурява безпроблемната работа на инфраструктурен обект и т.н
  • Поливане на градинки и паркове. Освен измиване на улици и други водоноските се ползват и за поливане на зелени площи и тяхната поддръжка.

Услугите, които ВиК.net предлагат с водоноска са широкоспектърни. Независимо дали сте частно лице или пък имате строителен обект, хотел в близост до минерален извор или друго е време да си запишете телефона (0878 777 807) на специалистите, които могат да реагират на вашите нужди от транспортиране на вода както за миене така и за всякакви други цели.

Оценете ни!
[Общо: 10 Оценка: 4.9]